Joe Jensen

En middelaldrene ex-militær wannabe playboy med en masse penge og et stort ego

Description:

Joe går altid i det nyeste modetøj og fører sig frem. Han går gerne med et par Armani solbriller for ekstra coolness, samt et Rolex som bestemt ikke bliver gemt væk. Hans sorte hår er som regel lagt tilbage som slikhår.

Han bor i en luksuslejlighed på Åboulevard 9, 3. tv, med udsigt over søerne og privat parkering. Han kører en Maserati Gran Cabrio samt en Ducati 1098.

Bio:

Joe har været i hæren siden 1996, hvor han var 19 år gammel. Han var ung og naiv, og havde en stor drøm om at lære at flyve, så han skrev kontrakt med flyvevåbenet da han var til session, om at være pilot for hæren i 14 år. Hans bedste idé nogensinde syntes han selv, det gør han stadigvæk, til dels.

Det lykkedes ham at blive en vældig succesful pilot, og blev flere gange udvalgt til specielle opgaver eller udsendelser. Enten fredelige træningsmissioner i USA, men lige så mange gange deciderede kamphandlinger i krigszonerne.

I år 2010, efter 14 års kontrakten udløb; 14 år hvor Joe havde dedikeret 95% af sit liv på at gennemføre drømmen; omforhandlede han kontrakten med flyvevåbenet, han fik en nedgang i løn, men til gengæld orlov på ubegrænset tid, indtil der er brug for ham igen. Han flyttede fra basen i Nordjylland, direkte til Københavns midtby. Her havde han alle intentioner om at bruge den enorme mængde penge, han havde fået sparet sammen i sine 14 år.

Men Joe havde aldrig rigtigt ‘levet’ som ungkarl. Hans 20’ere var brændt væk i militærroutiner, og han havde ikke en anelse om hvordan han skulle indfinde sig i det danske samfund. Han var på daværende tidspunkt vant til en god del opmærksomhed, respekt hos sine overordnede og nærmest berømt blandt sine underordnede kollegaer.

Han har derfor påtaget sig en lignende rolle i samfundet, en rolle som få andre har adgang til, men som er ret let, hvis man har pengene. Joe blev en playboy med store fine biler, nyeste motorcykler, de bedste damer, de mørkeste solbriller. Det tog ikke Joe ret lang tid at blive kendt i det Danske natteliv, og det kørte godt for ham i et års tid.

Efter en hård fest den 14. september 2011, forsvandt 34-årige Joe fra jordens overflade og er formentlig meldt savnet. Joe er blevet Omfavnet af Klan Daeva, og er lige pågyndt atter et nyt liv – eller rettere: Uliv. Kan han igen formå at assimilere sig?

Joe Jensen

København Rundt Keejchen